P1010103
Mijn naam is Wouter van Beurden, PGA Golfprofessional sinds januari 2009. Na een periode van 4 jaar werkzaam te zijn geweest op golfpark De Haenen, ben ik van 2013 tot half 2014 werkzaam geweest op Golfpark Almkreek. Sinds maart 2014 ben ik van dinsdag tot en met zondag te vinden op de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos. Mijn ambitie is om de golfsport toegankelijk te maken voor alle golfers en recreanten. Van beginner tot ervaren golfer, van plezier tot handicap verbetering. Voor iedereen is er een les op maat. Door middel van persoonlijke aandacht, enthousiasme en een gezonde dosis humor, wil ik het golfspel en de lessen voor lesklanten een plezierige en leerzame ervaring laten zijn.

P1010098

Bent u benieuwd of de golfsport u interesse wekt? Kijk dan snel naar de mogelijkheden om kennis te maken met het golfspelletje.