Golfreizen

Aankomende golfreizen

Portugal november 2021

De eerst volgende golfreis is nog dit jaar, naar Portugal. De baan ligt in een prachtige omgeving waar iedere golfer van zal genieten. Elke dag is er de mogelijkheid om naast het golfen uitleg over technieken te krijgen. Gedurende de reis zullen er vele momenten zijn waar vraag en uitleg mogelijk is omtrent uw golfspel.

Meer informatie

Turkije januari 2022

In 2022 gaan we weer naar Sueno. Deze prachtige locatie heeft de afgelopen jaren vele harten gestolen. Heerlijk eten, leuke activiteiten en geweldige golfbanen! Elke dag is er de mogelijkheid om naast het golfen uitleg over technieken te krijgen. Gedurende de reis zullen er vele momenten zijn waar vraag en uitleg mogelijk is omtrent uw golfspel.

Meer informatie

Turkije februari 2022

Ook in februari 2022 gaan de reis naar Sueno! Deze prachtige locatie heeft de afgelopen jaren vele harten gestolen. Heerlijk eten, leuke activiteiten en geweldige golfbanen! Elke dag is er de mogelijkheid om naast het golfen uitleg over technieken te krijgen. Gedurende de reis zullen er vele momenten zijn waar vraag en uitleg mogelijk is omtrent uw golfspel.

Meer informatie

Voorgaande golfreizen

Binnenkort beschikbaar